CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT تخریب ساختمان در تهران

Considerations To Know About تخریب ساختمان در تهران

Considerations To Know About تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

برای مناطق شمالی تهران نیز این مدت زمان ۳ الی ۶ ماه خواهد بود.

[۵۴] به گفتهٔ فرماندار ویژه آبادان، آواربرداری به مرحله حساسی رسیده.[۵۵]

تعداد مفقودی‌های حادثه به اعلام خانواده‌ها ۳۸ مفقودی اعلام شد.[۳]

↑ «برگزاری مراسم یادبود جانباختگان حادثه آبادان در مساجد و مصلی‌های سراسر کشور». خبرگزاری ایلنا. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

با توجه به تغییر تاکتیکی که در روند آواربرداری داده شد سرعت عملیات افزایش یافت.[۳۷]

تعدادی از عزاداران نیز مغازهٔ پدری حسین عبدالباقی مالک این ساختمان را آتش زدند.[۲۷]

در تخریب کف ساختمان از آنجایی که کف اکثر ساختمانهای قدیمی در ایران طاق ضربی میباشد تخریب کف غیر کارشناسی و غیر اصولی و به دست افراد نا آگاه منجر به عدم پایداری کف شده و پس از کف سازی مجدد (بارگذاری مجدد) منجر به تخریب کلی سقف و صدمات جبران ناپذیر به کف ساختمان و سقف طبقه پایینی خواهد شد. البته این مورد در مورد تخریب کناف به این صورت نیست و سقف کاذب به این صورت نیست. متاسفانه بسیاری از کارفرمایان فقط به دلیل هزینه کمتر کار را به افراد غیر متخصص میسپارند و پس از بروز مشکلات متحمل ضرر و زیان مالی و جانی بسیار سنگین میشوند. یکی از نکاتی که در تخریب کف ساختمان باید در نظر داشت این است که در ساختمان در تهران صورتی که لایه ملات ماسه سیمان به درستی برداشته نشود تراز کف به هم میخورد که در مراحل بعدی باید کف را مجدداً تراز کرد.

تعدادی از ساختمان‌های اطراف متروپل برای سهولت در آواربرداری تخریب شدند.[۳۱]

در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابان‌ها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاست‌های جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانه‌های رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]

↑ «استقرار پلیس ضد شورش در اطراف برج فروریخته آبادان؛ «در مرکز شهر منع رفت‌وآمد اعلام شد»».

بر اساس گفته های صارمی، بیشترین میزان صدور پروانه ساخت به منطقه ۱۵ مربوط است و کمترین پروانه ساختمانی صادر شده در تهران نیز به مناطق شمالی پایتخت برمی گردد.

در اثر ریزش بخش باقیمانده واقع در ضلع جنوبی متروپل برروی ساختمان واقع در سوی دیگر خیابان سعدی، ساختمانی دوطبقه به طور کلی تخریب گردید.

↑ «کشف اجساد متروپل تا سه روز آینده به پایان می‌رسد». خبرگزاری برنا. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

↑ ۵۲٫۰ ۵۲٫۱ ««پل طبیعت» به احترام جانباختگان متروپل آبادان خاموش می‌شود». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.

Report this page